Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Ja, som registreret firmakunde hos EG Floor ApS med konto og gyldigt CVR nr. kan du handle på månedsregning iht. vores gældende Salgs- og leveringsbetingelser.
Dit endelige kreditmaksimum fastsættes ud fra en kreditvurdering via Euler Hermes.

Ja, såfremt vi modtager et positivt resultat fra Euler Hermes – som vi kreditforsikrer alle vores B2B kunder igennem – kan du handle på månedsregning indenfor det aftalte kreditmaksimum. Afhængig af bestillingstidspunktet må dog påregnes mindst 48 timers behandlingstid, inden vi modtager svar og kan frigive ordren.

Derfor; haster din levering, så vil vi anbefale dig at betale din første ordre med enten MobilePay, eller en af vores andre online tjenester.

Vi validerer automatisk det angivne CVR nr. i EU format. Tjek venligst at du har angivet nummeret i det korrekte format som fx.: “DK22443355” (Uden “) og at nummeret stemmer overens med dine øvrige angivne firmaoplysninger.
Får du herefter stadig fejlbeskeder, så kontakt os pr. e-mail: shop@egfloor.dk eller på telefon 7040 4747 indenfor vores kontortid.

Ja, hvis du allerede har en firmakonto hos os, vælger du blot denne option under betaling af din online ordre (så længe din bestilling er indenfor det aftalte kreditmaksimum).

Ja, – men som grossist tilbyder vi primært produkter der, for de flestes vedkommende, kræver en relevant faglig uddannelse for anvendelse og brug. Vi tilbyder derfor ikke faglig support til private! Ved spørgsmål til anvendelsen af vores produkter, henviser vi altid vores private kunder til en af vores professionelle lokale partnere.

Nej, det er desværre ikke muligt at returnere tonede farver og andre specialfremstillede produkter.
Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.

Nej, vi har ikke mulighed for at fremsende vareprøver, da alle vores produkter er baseret på et større antal m2 og individuelle løsninger. Vi forsøger at fremvise så virkelighedstro billeder som muligt i vores gallerier her på sitet og så er du altid velkommen til at besøge vores showroom i Albertslund ved København, hvor vi kan vise dig et bredt udvalg af overfladeløsninger til både erhverv og private.